DUYGU GÜNDÜZ

UYANMAK İÇİN SABIRSIZLANACAĞINIZ BİR HAYAT KURUN

Sevgili okuyucum, “Uyanmak İçin Sabırsızlanacağınız Bir Hayat Kurun” alemine gitmekte olan yolculuğumuz başlamak üzeredir.

Her zaman güne gülümsemeyle başlayın ki sizden nefret edenler bugün de mutlu olduğunuzu görsünler.

Yapabileceğinize ister inanın ister inanmayın, her iki durumda da inandığınız olacaktır.

Herkes bu dünyaya olmaya geldiğinin hep daha iyisi olmayı hedefleyip, yapmaya geldiğinin en iyisini yapmaya çalışmalı. Hayat hem kendini geliştirmek hem aşmaktır.

Kendinizi olmak istediğiniz gibi, hayal ettiğiniz gibi anlatın. Bu anlattıklarınıza kendiniz de inanana kadar devam ettirin bu oyunu. Bu olumlamanın büyükanne karşılığı şudur : “bir şeyi kırk kere söylersen olur”.

Hayat görünenden fazlasıdır .. dünyada herkesten çok kendinizi sevin ve hiç kimseye fazla bağlanmayın çünkü gölgeniz bile karanlık bastığında sizi terk eder.

Sık sık verilen aynı öğütlerden sıkılmayın çünkü bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir. Her şey düşlemekle başlar .. size sonsuz hayaller ve onları gerçekleştirebilecek arzular diliyorum. Sadece hayal edebilmek bile çok önemli. Ulaşabileceğinizi hissettiğiniz her şey size aittir. Bu hayatı bir kez yaşayacağız öyle büyük hayaller kuralım ki gerçekleştirmek için tüm gücümüzü verelim.


Şimdi, hayallerini gerçekleştirebilecek kişiyi görmek istiyorsan hemen bir ayna bul ve karşısına geç...