Kemal KÜÇÜKTEKİN

YALAN SÖYLÜYOR YAKAMOZLAR

01.Temmuz. l954 tarihinde Konya nın Çumra ilçesinde doğmuşum.
İlkokul ve Ortaokul eğitimlerimi, abimin devlet memuru olması nedeniyle değişik illerde tamamladım. Lise eğitimi, Adana Ziraat Meslek Lisesi ni kazanmam ile meslek eğitimi alarak, 1971-1972 yılında, henüz 18 yaşında iken Ziraat Teknisyeni olarak hayata atıldım.

Lise eğitimimden on beş yıl sonra, ilk önce İktisat Fakültesini daha sonra Ziraat Fakültesini bitirdim.
Tarım Bakanlığı nnın taşra teşkilatlarında 28 yıl görev yaptım. Bu 28 yıllık görevimin 10 yılı idarecilikle geçmiştir. Okumayı, seyahat etmeyi ve müzik dinlemeyi severim. Benim gibi seyahat etmeyi seven bir bayanla evliyim. Edebiyata düşkünlüğüm Ortaokulda başlamıştır. Ziraat Meslek Lisesinde okurken yazmış olduğum bir şiirimin, İstanbul Radyosunun şiir programında birincilik kazanması, bana şiiri ve şiir yazmasını daha çok sevdirmiştir. Şu an 220 si yayınlanmış 300 civarında şiirim vardır.
Biri erkek birisi kız olmak üzere iki çocuk babasıyım. Çocuklarımın ikisinin de üniversite mezunu olması ve mutlu bir evlilik yapmaları benim övünç kaynağımdır. Edebiyatı ve şiiri seven, yolu edebiyattan geçen bütün okuyuculara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.